Milestones

2002               2010               2018

Olemme laulaneet yhdessä vuodesta 2002 alkaen. Alunperin lauluyhtyeemme toimi kuuden laulajan kokoonpanona. Vuodesta 2010 eteenpäin jatkoimme viiden laulajan voimin Miia Rasasen lähdettyä kohti uusia haasteita. Vuonna 2018 oli seuraavan muutoksen aika, kun yhtyeemme tenori Ismo Gröndahl otti kesällä uutta suuntaa soitinmusiikin pariin. Syksyllä Ismon tilalla yhtyeemme tenorina aloitti Pekka Saarikivi.

Lauluyhtyeen taiteellisena johtajana on toiminut alusta alkaen sopraanomme ja Raision seurakunnan kanttori Katarina Engström.

Nimemme juontaa kotikirkkomme suojeluspyhimyksestä, Pyhästä Martista, joka vaikutti kristillisyyden alkuvuosisatoina Ranskassa.

Aktiivisella osallistumisella Raision seurakunnan musiikkielämään ja tapahtumiin olemme vakiinnuttaneet asemamme kokoonpanona, joka on kompaktin kokonsa ansiosta ollut notkeasti ja joustavasti käytettävissä mitä moninaisimmissa tilaisuuksissa. Arkistosta tietoja vanhoista esiintymisistä. Lisäksi olemme esiintyneet monipuolisesti myös muissa musiikki- ja kulttuuririennoissa niin koti- kuin ulkomailla. Tästäkin lisää arkiston kätköistä.